onsdag 26 januari 2011

Radiotjänst

Idag ska jag jobba på Radiotjänst, ringa runt till hushåll i sverige och fråga om tv-avgiften. Det är ett ett kul jobb, men ibland när man ringer på sega kampanjer blir det långtråkigt. Men det får man ta!
Igår hade jag den absolut sämsta dagen på jobbet, nästan alla bodde med någon som betalade tv-avgiften. Och då är det ganska onödigt att ringa dem, men det kan man inte veta i förväg. Hoppas det inte blir sån otur idag!

Imorgon blir det att åka bräda igen! WIHOOO! Jag börjar verkligen se ljuset i denna sport, och det bästa är att man tränar utan att man märker det. TEN POINTS PÅ THE BRÄDA.

1 kommentar:

  1. Ett tips är att göra som dina kollegor; ignorera att man säger att man inte har TV och skicka faktura ändå. Då får du många tecknade licenser och du blir en hjälte i chefens ögon. Ska du vara riktigt vass ska du ignorera påståendet om att någon i hushållet betalar och anmäla dem ändå. Helst ungdomar som bor hemma hos föräldrarna för de kan inte bråka. Sen avslutar du med ett spydigt "Ni får bråka om vem som ska betala, det är inte mitt problem". Så går det till hos Radiotjänst ganska ofta.

    SvaraRadera